metalen trappen

Naast gewone metalen trappen maakt Dewulf Construct bvba uit Koekelare ook volledige trappenhuizen. Deze complete, losstaande staalstructuren vormen een geheel op zich.

metalen trappen

Dewulf Construct bvba is gespecialiseerd in het plaatsen van trappen en balustrades. We construeren metalen trappen in inox, verzinkt of gelakt staal en aluminium. Daarvoor beschikken we over heel wat vakkennis en ruim tien jaar ervaring.

Trap plaatsen in heel West-Vlaanderen

We construeren metalen trappen in drie verschillende materialen: inox, verzinkt of gelakt staal en aluminium. Daarvoor beschikken we over heel wat vakkennis en ruim vijf jaar ervaring. Elk van deze materialen kent zijn eigen eigenschappen en toepassingen.
Voor de keuze van het materiaal voor uw trap is de toepassing vooral belangrijk.
Voor een buitentrap zijn inox, verzinkt staal en gelakt staal de beste opties doordat ze weersbestendig zijn zonder dat er extra bewerking nodig is.

Er bestaan uiteraard prijsverschillen tussen de materialen. Maar onze ervaring leert ons dat we een oplossing vinden binnen uw budget!

Balustrades en trapleuningen voor binnen of buiten

We construeren de balustrades in drie verschillende materialen: inox, verzinkt of gelakt staal en aluminium.
De verschillende materialen zijn geschikt voor diverse toepassingen, maar de keuze daarvoor hangt vooral af van het doel van de bijhorende trap. Zo zijn inox, verzinkt staal en gelakt staal omwille van hun weersbestendigheid beter geschikt voor buitentoepassingen.

De keuze voor een van deze drie materialen wordt bepaald in samenspraak met u. Daarvoor organiseren we een persoonlijk gesprek waarin we al uw vragen beantwoorden en u met plezier van professioneel advies voorzien.

Dewulf Construct, een trap hoger

Onze diensten

Bij elke nieuwe constructie komen heel wat te ondernemen stappen kijken, onze specialisten hebben de ervaring en helpen u daarbij.

U staat mogelijks niet direct stil bij een aantal zaken maar ze zijn toch belangrijk om achteraf geen onverwachte problemen vast te stellen.

Afspraken

Reeds bij de eerste afspraak dragen we er zorg voor dat uw toekomstig poort-project in goede banen geleid wordt. We maken ons werk van een goede planning en opvolging.

Advies

Bij een nieuwe poort is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Wordt het een draaipoort of toch liever een schuifpoort? Met elektrische bediening of manueel? Ook qua afwerking zijn er veel mogelijkheden. Onze mensen begeleiden u daarbij.

Offerte

U overweegt een nieuwe draaipoort of schuifpoort? Uiteraard zal de kostprijs een beslissende rol spelen. U bekomt van onze een gedetailleerde offerte met alle details. Geen verrassingen achteraf.

Opmeting

Onze mensen komen ter plaatse om de plaatsing van de nieuwe schuifpoort of draaipoort volledig op te meten.

Voorbereiding

Een nieuwe poort voor uw woning of bedrijf is meestal maatwerk. Na opmeting wordt de constructie volledig klaargemaakt in ons atelier. De voorbereidende werken ter plekke worden in overleg met de eigenaar uitgevoerd volgens de planning.

Plaatsing

Eens de poort klaar staat in ons atelier kan de installatie ter plaatse gebeuren. Volgens afspraak komen onze mensen deze installeren. Ook de aansluiting en afwerking nemen voor onze rekening. Uiteraard wordt na plaatsing alles mooi opgeruimd.

Opvolging

Na plaatsing kriigt u een uitleg van de werking en de belangrijkste kenmerken. We helpen u ook met de programmering van de afstand bediening. Uiteraard blijven steeds bereikbaar voor verdere vragen of interventies.

Garantie

Al onze constructies hebben een garantie van 10 jaar.

Volg ons

Administratie:

Pottenbezemstraat 47
Koekelare
West-Vlaanderen

BTW BE 0525.812.254

Atelier:

Atlasstraat 2C
Koekelare
West-Vlaanderen