metaal constructies

Dewulf Construct bvba uit Koekelare is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van alle metaal constructies.
Zagen, boren, slijpen, plooien, lassen,…

metaal constructies

Dewulf Construct bvba uit Koekelare is gespecialiseerd in alle verschillende toepassingen in metaalconstructie.
We zijn bedreven in metaalwerken, laswerken, metalen trappen, balustrades, schuifpoorten en draaipoorten.

Ervaren in laswerken

Onze ervaren lassers gaan ook voor u aan het werk op moeilijk bereikbare plaatsen. Denk maar aan een bouwput of de kleine ruimte bij een montage in een magazijn, steeds bieden wij de geschikte oplossing met onze laswerken.

Plaatbewerking

Als specialist in metaalconstructie beschikt Dewulf Construct ook over alle mogelijkheden om metalen platen te bewerken. Met onze professionele machines en gereedschappen kunnen we metalen platen van verschillende diktes en afmetingen, gemakkelijk plooien en snijden. Met ons vakmanschap kunnen we zo precies de vorm creëren die u voor ogen hebt.

Dewulf Construct, voor al uw metaal constructies

Onze diensten

Bij elke nieuwe constructie komen heel wat te ondernemen stappen kijken, onze specialisten hebben de ervaring en helpen u daarbij.

U staat mogelijks niet direct stil bij een aantal zaken maar ze zijn toch belangrijk om achteraf geen onverwachte problemen vast te stellen.

Afspraken

Reeds bij de eerste afspraak dragen we er zorg voor dat uw toekomstig poort-project in goede banen geleid wordt. We maken ons werk van een goede planning en opvolging.

Advies

Bij een nieuwe poort is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Wordt het een draaipoort of toch liever een schuifpoort? Met elektrische bediening of manueel? Ook qua afwerking zijn er veel mogelijkheden. Onze mensen begeleiden u daarbij.

Offerte

U overweegt een nieuwe draaipoort of schuifpoort? Uiteraard zal de kostprijs een beslissende rol spelen. U bekomt van onze een gedetailleerde offerte met alle details. Geen verrassingen achteraf.

Opmeting

Onze mensen komen ter plaatse om de plaatsing van de nieuwe schuifpoort of draaipoort volledig op te meten.

Voorbereiding

Een nieuwe poort voor uw woning of bedrijf is meestal maatwerk. Na opmeting wordt de constructie volledig klaargemaakt in ons atelier. De voorbereidende werken ter plekke worden in overleg met de eigenaar uitgevoerd volgens de planning.

Plaatsing

Eens de poort klaar staat in ons atelier kan de installatie ter plaatse gebeuren. Volgens afspraak komen onze mensen deze installeren. Ook de aansluiting en afwerking nemen voor onze rekening. Uiteraard wordt na plaatsing alles mooi opgeruimd.

Opvolging

Na plaatsing kriigt u een uitleg van de werking en de belangrijkste kenmerken. We helpen u ook met de programmering van de afstand bediening. Uiteraard blijven steeds bereikbaar voor verdere vragen of interventies.

Garantie

Al onze constructies hebben een garantie van 10 jaar.

Volg ons

Administratie:

Pottenbezemstraat 47
Koekelare
West-Vlaanderen

BTW BE 0525.812.254

Atelier:

Atlasstraat 2C
Koekelare
West-Vlaanderen